Adlibris

Adlibris är en av ledande nätbutikerna i hela Norden. I deras sortiment har de bland annat böcker, leksaker, pyssel, garn, dekorationer, köksutrustning och mycket mer. De är mest kända för deras böcker och blir ofta refererade till av bland annat skolor som en källa att hitta kursmaterial hos. I genomsnitt får Adlibris in över 75 000 nya titlar i månaden och säljer till kunder i Sverige, Finland och Norge. Totalt finns det över 18 miljoner böcker att välja bland som kommer in från hela världen. Det finns flera anledningar att handla hos Adlibris, några av dem är;

  • Bra priser
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt vid köp över 169 kronor

Att handla hos Adlibris

Hos Adlibris hittar du det mesta du söker. Särskilt i bokavdelningen finns de flesta böcker du kan tänka dig till förmånliga priser. Förutom böcker finns det även ett stort utbud på allt du kan tänkas behöva i vardagen, fest eller friluftslivet. Produkter inom skönhet, mobilt, sport, mat och inredning tar också plats i menyn hos Adlibris. De har kontakt med många företag och märken som tillsammans har utökat utbudet för att göra att du som kund kan hitta det mesta. Hemsidan är väldesignad och det är lätt att leta dig fram bland alla kategorier och varianter till den produkt du söker.

De erbjuder flera betalningsmetoder och fraktsätt helt efter dina egna önskemål. Betalningar kan göras direkt, med faktura eller delbetalning via ett samarbete med tjänsten Klarna. Fakturorna har en förfallodag på 14 dagar. Vid en standardfrakt tar det högst upp till fyra vardagar innan de kommer hem till dig. Vid prioriterad leverans når produkten dig redan nästa dag. Vill du ha det ännu snabbare finns nu Adlibris Go i Stockholm. Där kommer leveransen inom 60 minuter och du kan även köpa med godis och mat i beställningen. Idag finns ännu bara tjänsten i Stockholm med Adlibris planerar att utöka.

Adlibris för organisationer

Att säga att Adlibris har ett stort utbud kan inte sägas ofta nog. I deras sortiment har de så många titlar att företag och bibliotek använder dem som sin källa till att hitta deras material. En hel avdelning finns dedikerad till det specifika ändamålet. Adlibris hjälper till med allt från inköpsrutiner till enstaka bokinköp och en specialorder om en bok inte finns tillgänglig i deras sortiment. Företag brukar använda Adlibris som deras källa för kontorsmateriel, presentlösningar och presentkort till sina anställda. Allt som kan tänkas behövas finns ändå tillgängligt på en och samma plats för alla offentliga företag och verksamheter.

Kundtjänsten hos Adlibris

Skulle du råka ut för några problem eller skulle komma med frågor, finns alltid Adlibris kundtjänst till hands. Skulle det vara en vanlig fråga har de en sida med FAQ där de redan finns besvarade. Skulle det gälla något mer specifikt finns det både chatt, kontaktformulär eller en e-post att vända dig till. All e-post besvaras alltid inom 24 timmar under vardagar och hos chatten får du direkt svar. Den är öppen mellan måndag till torsdag från klockan 08.00 till 18.45. På fredagar är den öppen från 08.00 till 16.45. I kontaktformuläret får du också svar inom 24 timmar.

En trygg e-handel

Adlibris är certifierad av Trygg e-handel för företag. Med den certifieringen kan det ge en garanti till dig som konsument att du kan vara säker när du handlar hos dem. Krav på en tydlig identitet, säkra rutiner av personuppgifter och säkra betalningslösningar måste uppfyllas innan ett företag kan bli godkänt. Adlibris tar dessa krav på stort allvar för att garantera säkerheten hos sina kunder.

Loading