Jumpsuit.Me – Vilken jumpsuit är du?

När tre norska kompisar satt och spånade (2008) om det ”perfekta klädesplagget” kunde de knappast ana att de skulle vara miljonärer några år senare. Detta tack vare deras plagg som snabbt blev känt under märket One Piece. Andra företag var snabba att ta efter konceptet och skapade egna mysdräkter i olika färger och former. Men även om många har försökt så är det fortfarande One Piece som dominerar som märke. Fortfarande säger många ”One Piece” trots att det är en mysdräkt från något annat märke.

Så vilken modell ska man välja? En rosa med två små gulliga öron eller en tuff svart med ett tryck över magen? Kanske en i fleece eller velour. Materialen är många och modellerna lika så. Dessutom skiljer de sig väldigt i pris.

Det är i detta läge som sidan Jumpsuit.me kommer in i bilden. Antingen kan man besöka butik efter butik för att se utbud och pris eller så går man till en sida som presenterar allt på samma ställe. Jumpsuit.me visar nämligen modeller av denna mysdress för både vuxna och barn. Både original och kopior och även ännu mer udda modeller. Företaget One Piece har nämligen även breddat sitt utbud och erbjuder idag mysdräkter med korta ben (likt shorts) och korta armar (likt en t-shirt). Plagget som från början var känt för att sitta löst och pösigt och täcka hela kroppen har alltså kommit i en något motsatt variant. Dessa är mer figursydda och visar både ben och armar. Men ett större utbud tjänar alla på. Då kan kunden lättare hitta exakt det som han eller hon är ute efter.

Så nästa gång du ska köpa en One Piece så besök Jumpuit.me – Det kan du tjäna både tid och pengar på.