Mode i vår 2013

Om du vill ha på dig det senaste och passa bra i tiden med dina kläder bör du välja någonting färgstarkt. Helst neon liknande kläder. Mjuka pastell kläder sägs det också bli mycket av så förbered dig på ett vackert mode denna vår! Accessoarerna verkar vara vågade också. Väskorna får gärna vara i färgglada färger som passar till dina kläder. Våga blanda och gör något galet av din klädsel för denna vår kommer det fungera utmärkt att testa lite nya och tuffa stilar.

Klänningar funkar bra också som mode i vår 2012. Helst korta men samtidigt piffiga klänningar med lite vardagsstuk. Är du inte mycket av en person som gillar klänningar funkar det lik så bra med vanliga byxor. Helst med små fina mönster. Men var inte orolig för att slå på stort heller för det mesta som väcker känslor i vår kommer funka på dig. Så länge du är trygg i din stil har du goda chanser att denna vår 2012 kanske sätt en egen signatur på din stil. Så våga!

För att sammanfatta hur vårens mode kommer se ut kan man säga att det kommer vara ett härligt mönster av fina kläder. Allt från dressar med stora mönster till byxor med mindre små rutiga mönster. Det känns verkligen som att vårens mode kommer vara någonting helt annat än hur det tidigare sett ut. Lätta färger, men också lite tuffare. Du väljer själv hur du vill klä dig men ha i baktanke på att vårens mode är piffigt vardagsmode alá gammaldags på något sätt. Gotta dig bland våra butiker vi tipsar om och titta bland våra olika butiker som vi tipsar om för att hitta det du vill ha!

Kika även på bilden nedan, den är verkligen inspirationsgivande och sammanfattar våren väldigt bra med sina pastellfärger blandat mer beige. Verkligen vackert! Eller vad tycker du?