NA-KD

NA-KD grundades 2015 och är ett ungt företag med fantastisk tillväxt som inte verkar ha något stopp. Kontinuerliga samarbeten med influencers har gjort NA-KD till märket många unga ser som det självklara valet när de shoppar online. Inte nog med att företaget använder influencer marketing som stomme i sin strategi, de gör även kollektioner tillsammans med bloggare och instagrammare.

Det har visat sig väldigt populärt bland NA-KD:s kundkrets och har hjälpt företaget att öka försäljningen dramatiskt. Det ska vara lätt att shoppa mode, och huvudmarknaderna är i Tyskland och de Nordiska länderna. Men fler europeiska länder börjar få upp ögonen för NA-KD.

  • Snabba leveranser och enkla returer
  • Alltid aktuellt mode
  • Klimatkompenserade frakter

NA-KD :s senaste mode

En av NA-KD:s styrkor är att de är otroligt snabba att ta till sig nya trender och kläderna som säljs är alltid av senaste mode. Förutom kläder säljs även skor och accessoarer i webbshoppen. NA-KD erbjuder inte bara kläder från sitt eget märke utan har ett så kallat multibrand -koncept med märken som Calvin Klein, Fila, Sister´s point, Trendyol och Mango. Inom de interna märken, alltså deras egna produktion finns NA-KD som kärnmärke och sedan sub-kategorier som NA-KD basics, NA-KD boho, NA-KD exclusive med flera. Det finns även en tredje del i erbjudandena och det är samarbetskollektionerna med influencers.

Klä dig i kläder designade av Hannalicious, Danny Saucedo eller Nicci Hernestig, NA-KD:s influencer collections har något för alla. Det finns samarbeten med ett tjugotal kända influencers från norra Europa och kollektionerna görs med influencern och marknadsförs i sociala medier. Kollektionerna är ofta väldigt populära och sprids snabbt på Instagram. Andra kända märken som Superga och Ideal of Sweden har även gjort specifika produkter för NA-KD och de finns att köpa i webshoppen. Att influencers bär plaggen påverkar naturligvis populäriteten, vem vill inte ha en likadan klänning eller byxor som Linn Ahlborg? På NA-KD finns allt för den riktigt modemetvetna.

Betalningsmetoder och rabatter

Det absolut populäraste sättet att betala är med Klarna. Det går att betala hela fakturan från Klarna direkt, pausa den eller delbetala. Möjligheterna med Klarna är många. Givetvis accepterar NA-KD även kortbetalningar och har 3D secure som verifikation. För att betala med Klarna behövs ett BankID i datorn eller i telefonen. Godkända betalkort är Mastercard, VISA och American Express. Vid de tillfällen som NA-KD har extra fina erbjudanden och rabatter kan det spridas rabattkoder i sociala medier via NA-KD:s egna instagram och influencers. Det går att använda en kod åt gången om flera olika finns flera olika tillgängliga.

Frakt och returer

En av de stora fördelarna med NA-KD är att det finns möjlighet till fri frakt med leveranssättet DHL Service point om beställningen är över 299 kronor. Med Postnord är frakten 19 kronor för ordrar över 299 kronor. För både DHL och Postnord är leveranstiden 2-3 dagar. Det går att beställa DHL express som tar 1-2 arbetsdagar att levereras och kostar 99 kronor vid beställning på 299 kronor eller mer. NA-KD har som policy att erbjuda fri retur för ordrar inom 90 dagar och det går bra att använda returetiketten som medföljer i paketet. Frakter och returer är klimatkompenserade.

Varför välja NA-KD?

För trendkänsliga fashionistas är NA-KD ett bra alternativ. De har alltid det senaste inom mode och attraktiva priser, nya kollektioner kommer kontinuerligt och influencers sätter sin prägel på kläderna. Det är snabba och billiga fraktalternativ som samtidigt är klimatkompenserade, och om något inte passar kan det skickas tillbaka med en fri retur. NA-KD är en webbshop som förstår sina kunder.

Loading