RoyalDesign

Royal Design är en helhetsleverantörer inom inredning vilket betyder att du hittar möbler och designföremål likaväl som mattor, köksredskap och sovrumstextilier. Förutom den inspirerande nätbutiken finns deras fysiska butiker på ett flertal ställen i landet, från Umeå i norr till Helsingborg i söder. Besök gärna en av deras butiker för att se och känna på möbler och inredningsartiklar på närmare håll. Sortimentet är stort och brett så det finns något för alla smakriktningar. Här finner du över 50 000 produkter från omkring 350 olika varumärken vilket gör Royal design till Skandinaviens största onlinebutik för design, möbler och inredning.

  • Skandinaviens största nätbutik inom inredning
  • Möbler och accessoarer från välkända varumärken
  • Outlet – rätt produkter till rätt pris
  • Fysiska butiker i hela landet
  • Snabba leveranser

Inredning online och i butik

Med sin redan starka ställning inom onlineförsäljning har Royal Design kompletterat med fysiska butiker. Detta så kallade e-tailkoncept förstärker deras förtroende då de låter de fysiska butikerna fungera som inspiration och ytterligare en kanal för e-handel. För dig som kund betyder det att du kan besöka någon av deras butiker i landet innan du bestämmer dig för köp men också för att inspireras eller hämta ut det du redan har beställt. Förutom i Stockholm och Göteborg finner du deras butiker även i Helsingborg, Umeå, Landskrona, Jönköping, Karlstad och Lund. Självklart kan du även handla direkt i dessa butiker istället för att göra dina köp online.

I de fysiska butikerna finns det personal på plats som är experter på inredning. Vill du ha personlig service och tips står de gärna till din tjänst. Du kan även ringa till deras kundtjänst om du har några frågor eller funderingar. Royal Design försäkrar att du gör trygga och bra inköp då deras kvalitetskrav är höga. I deras sortiment finner du utvalda designprodukter, både klassiker och designnyheter. Dessutom har de sina egna varumärken. Deras mål är att det egna varumärket ska stå för kvalitet, design, trend och stil och att det ska vara det självklara valet för alla.

Inred med kända varumärken

Köket är hemmets hjärta och här spenderas ofta mycket tid. Börja morgonen med en kopp kaffe från någon av kaffemaskinerna från Nespresso,Welfa eller Smeg. Köksprodukter som gör matlagningen lite roligare finns från till exempel Le Creuset, Tefal och Skeppshult. Bestick, knivar och köksredskap finns från bland annat Georg Jensen, Fiskars och Iittala. Sovrummet ska vara din egen oas och hos Royal Design hittar du sköna kuddar från Mille Notti och lyxiga påslakan från Gant Home, Gripsholm och Himla. Barnen är det bästa vi har och i sortimentet hittar du till exempel kvalitetsleksakar och barnrumsdekorationer från Authenti Models, Jabadabado och Bloomingville.

Smycken och acessoarer

Royal Design är en helhetsleverantör av inredningsartiklar men du hittar också ett stort urval av acessoarer. Här ingår allt från väskor och necessärer till klockor och smycken för både män och kvinnor. De finns i olika prisklasser och alla produkter håller hög kvalitet. Du hittar smycken både för vardag och fest från olika kända märken såsom Pilgrim, Edblad och Carolina Gynning men också från nya namn i designervärlden. Klockor av hög kvalitet finns från till exempel Daniel Wellington, Tid Watches, Thomas Sabo och Orrefors. I sortimentet av accessoarer hittar du också väskor, plånböcker och halsdukar i olika prisklasser.

Besök hemsidan

Besök RoyalDesign om du vill handla märkesprodukter till outletpriser. Utbudet är otroligt stort och för dig som vill ha kvalitet och stil är deras hemsida en guldgruva. Från starten 1999 har företaget stadigt expanderat till att bli Skandinaviens största onlinebutik för inredningsartiklar. Idag erbjuder man det mesta som den stilsäkra och medvetna kunden söker för att inreda hemmet.

Loading