Soldusch, plattång, nyårsblåsa – lägg den perfekta grunden för ditt nyårsfirande

Glittrande klänningar, skyhöga klackar, gedigna håruppsättningar och en perfekt lagd makeup. Klockan slår 00:00 och vi skålar i gott sällskap glatt in det nya året.

Förväntningarna på nyårsafton är för de flesta höga. Vi vill lägga en idealisk grund inför det nya året och planerar därför ofta långt i förväg för att nyårsafton ska bli så lyckad som möjligt. Nyårsafton är därför också ett tillfälle då många vill ta ut svängarna ordentligt vad gäller styling. Vi hoppar ur vinterns snöslaskiga boots till förmån för ett par pumps och byter ut jeansen mot ett tight svart fodral. Känner du pressen redan nu? Lugn. Visserligen är sommarens solbränna för de flesta säkerligen ett minne blott i december och bara tanken på hur vi ska lyckas se sådär obrytt fräscha ut som vi gör under sommaren kan kännas som en omöjlig uppgift. Solbrännan går dock enkelt att åtgärda med en spraytanning. En soldusch gör mycket för helhetsintrycket och lägger på så sätt grunden för hela looken, som också gör att mycket av makeupen ”kommer gratis”. Ett tips är dock att solduscha sig ca 4 dagar innan nyårskvällen eftersom en spraytan ger en ganska kraftig effekt, och därför kan det vara bra att hinna duscha av sig ett par gånger så att solbrännan dämpas något. Stressad inför krångliga håruppsättningar? Grips då inte heller av panik. Har du bara en plattång så löser du lätt en snygg styling på egen hand. Med en plattång kan du dessutom åstadkomma läckra lockar, och ett tips är att i förväg kolla in olika tutorials på YouTube där man kan se exakt hur man går tillväga. Vill du investera i en riktigt bra plattång är Moser definitivt plattängernas Rolls Royce, men för den får du betala drygt 800 kronor. En lite mer prisvärd konkurrent till Moser är en plattång från Ermila som ger ett näst inpå lika så bra resultat. Se dock över så att din plattång har en keramisk beläggning, eftersom det också skyddar håret från värmeslitaget.

Att trängas i överfulla butiker kan avslutningsvis få även den mest rutinerade shopparen att tappa modet. Luta dig därför tillbaka i soffan och sök inspiration via bloggar och klicka hem din nyårsblåsa i lugn och ro. Med hjälp av en soldusch, en plattång och nätbutikernas utbud av nyårsklänningar kan du följaktligen komma långt. Grunden till a Super Perfect NewYear – SPN – stavas därför Soldusch, Plattång och Nyårsblåsa. Med dessa tre knep lägger du enkelt basen för nyårslooken och kan addera detaljer efter behov. Happy New Year!