Sportamore

Sportamores upplägg och utbud är tydligt. Sortimentet är i huvudsak uppdelat på de tre huvudkategorierna dam, herr och barn. De menar att de har marknadens bredaste utbud när det gäller kläder, skor och annan sportrelaterad utrustning. På hemsidan kan du även välja att klicka dig in på den kategori som du är intresserad av utifrån sporter som exempelvis bordtennis, simning eller golf. Du kan välja mellan 30 olika sporter. Hos Sportamore finns mer än 25 000 varor från 250 olika kända sportvarumärken. De är även stora inom skor. All försäljning sker online och det finns ingen fysisk butik.

  • Dam
  • Herr
  • Barn

Villkor

Sportamore erbjuder fri frakt på beställningar över 300 svenska kronor och fria returer. De har 30 dagars öppet köp och en prisgaranti som innebär att om kunder som handlar på Sportamore hittar samma vara men till ett lägre pris i någon svensk fysisk butik eller i en svensk internetbutik (en butik med domänen .se som handlar i svenska kronor) betalar de tillbaka mellanskillnaden mellan det lägre priset och deras pris till kunden. För att ha rätt till återbetalningen ska kunden kunna bevisa att samma vara finns att tillgå billigare genom att tillhandahålla en länk eller annons med erbjudandet.

Du som vill returnera varor ska klistra på en retursedel på förpackningen som den inhandlade varan levererades i. Sportamore har certifierats av Trygg e-handel som är en del av Svensk distanshandel. Det är en indikation på att kunderna kan känna sig trygga och säkra när de handlar på Sportamores hemsida eftersom de har levt upp till en rad krav för att få certifieringen. Det handlar bland annat om rutiner för personuppgifter och säkra betalningslösningar. Kreditkontroller och provköp görs av Svensk distanshandel för att se till att Sportamore fortsatt lever upp till de satta kraven för Trygg e-handel.

Sortiment

Bland varumärkena hittas till ett exempel jättar som Nike, Adidas och Puma men även mindre kända märken som Jacson, Tuxer och Dobsom. De har även varumärken där betoningen ligger på mode snarare än på sport. Bland dessa kan nämnas bland annat Svea, Peak Performance och Calvin Klein. Sportamores önskan är att alla i en familj ska kunna hitta någonting hos dem. De har gummistövlar, sneakers, tights och mycket annat som en aktiv livsstil kräver. Inom kategorin utrustning erbjuder Sportamore redskap för skidsport, kosttillskott, golfutrustning, träningsmaskiner och mycket annat. Det finns till och med vagnar, väskor och elektronik som underlättar en aktiv livsstil.

Kundtjänst

Sportamore har givetvis även en mycket tillgänglig kundtjänst som har prisats för sin höga kvalitet. Kundtjänsten finns tillgängliga via telefon, chatt och mejl. De är även öppna för kontakt via Sportamores sociala medier. På vardagar kan kunderna förvänta sig ett första svar inom 24 timmar efter att ärende har påbörjats. Även på kvällar och helger är kundtjänsten bemannad, då främst via mejl. De föredrar kontakt online men för den som vill ringa nås kundtjänst-teamet över telefon på telefonnumret 08-500 075 00 på vardagar. De exakta tiderna framgår på Sportamores hemsida där du även kan beskriva ditt ärende via ett formulär direkt på sidan.

Om Sportamore

Sportamore är Nordens största sportbutik online. Sportamore vann det prestigefyllda priset som Årets e-handlare 2019 inom kategorin “Kläder och accessoarer”. Bland några av styrkorna nämndes särskilt hög tillgänglighet, snabba leveranser och många leveransmöjligheter med bra miljötänk. Sportamore har funnits sedan 2010 och idag har de verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Frankrike. Huvudkontoret finns i Alvik utanför Stockholm.

Loading